TILIPORRAS YHTIÖT OY

CEO

Peko Ratinen

Perustajaosakas


ASKELMA SOFTWARE OY

Toimitusjohtaja

Jarmo Autio Taloushallinnon pilvipalvelun kehittäjä

Johtoryhmän jäsen

ECFO HUB OY

TILIPORRAS YHTIÖT OY


Talousjohtaja

Kari Heikkilä

Tiliporras Helsinki

Toimistopäällikkö

Johtoryhmän jäsen

TILIPORRAS YHTIÖT OY

Scalaria Finland Oy:n perintäpalvelut.

 

Perintäpalvelut ovat asiakkaidemme käytössä veloituksetta. Kustannustehokas palvelu on kehitetty yrittäjiä varten yrityksen kokoa katsomatta. Scalaria Finland - Perintä- ja rahoitusalustapalvelut samalla portaalla. 


Olemme kehittäneet kokonaisvaltaisen palvelun yrittäjille rahoitusalustapalvelusta perintään. 


Yrittäjänä saatat tarvita rahoitusta päivittäiseen toimintaan tai tekijää perimään myyntisaamisia. 


Olemme apunasi - yksi askel kerrallaan.

TiliKirjoita kappaleesi tähän.

Taloushallinnon kaikki palvelut yhdessä yhtiössä.Vuonna 1994 perustettiin ensimmäinen yhteinen yhtiö perheen kesken. Yksityisyrittäminen kiehtoi kovasti ja päätettiin Markus Hännisen johdolla tarttua tuumasta toimeen ja ensimmäinen perheen omistama yhteinen yhtiö oli syntynyt.

Alkuperäinen liikeidea yrittämisestä on elänyt voimakkaasti matkan varrella ja yhteisestä kiekkoharrastuksesta kummunnut idea synnytti nykyisen tiliportaan. Alkuperäinen idea oli toteuttaa kokonaisvaltainen palvelukokonaisuus ammattipelaajille manageroinnista varainhoitoon, taloushallinnosta päivittäiseen arjen hoitamiseen. Yksinkertaisesti sanottuna – kaikki samalla portaalla.

Neljän sisaruksen perustamasta yhtiöstä on jäljellä tänä päivänä kaksi omistajaa, Markus Hänninen ja Peko Ratinen.


Perhe ja sisarukset ovat voimakkaasti edelleen mukana yhtiön toiminnassa, joko asiakkaana tai ulkopuolisina asiantuntijoina.


Voimakas tahtotila, halu kehittyä ja yrittämisen palo on synnyttänyt nykyisen Tiliporras konsernin. Itsensä jokapäiväinen voittaminen ja kehittäminen sekä onnistumisen tunne ajaa meitä eteenpäin. Tärkeimpänä motiivina meillä on asiakkaan palveleminen kokonaisvaltaisesti ja palvelu sen kaikessa varsinaisessa merkityksessä.

Itse yrittäjinä pystymme samaistumaan asiakasyrityksen asemaan ja tiedämme mitä palveluja yrittäjä tarvitsee. Olemme tarkastelleet palvelukonseptia omasta näkökulmasta ja yrittäneet miettiä mitä me voisimme tehdä paremmin kuin meidän kilpailijamme.

Taloushallinto elää voimakkaassa murroksessa, digitalisaatio ja tekoäly mahdollistaa ja muuttaa alaa seuraavien vuosien aikana radikaalisti. Tässä murroksessa me Tiliporras Yhtiöissä haluamme olla mukana ja teemme päivittäin kovasti töitä sen eteen. Tarkemmin sanottuna, olemme juuri Sinun asialla kehittämässä tulevaisuuden taloushallintoa jokaiselle suomalaiselle yrittäjälle.

Tiliporras Yhtiöt Oy:n palvelukokonaisuus taloushallinnosta rahoitusalustapalveluun, verkkolaskupalveluista perintään ja omasta softatuotannosta mobiiliin ovat synnyttäneet ainutlaatuisen palvelukonseptin yrittäjille. Me olemme juuri Sinua varten ja päivittäinen tekemisemme tähtää pitkäaikaiseen toiminnan kehittämiseen. Tiliporras - Palvelua jokaisella portaalla, yksi askel kerrallaan.

.

TILIPORRAS YHTIÖT OY

Hallituksen Puheenjohtaja

Markus Hänninen

Perustajaosakas

HALLINTO

askelma SOFTWARE OY

PALVELUT


01. Taloushallinto

Meiltä saat yli 20 vuoden kokemuksella palvelua kirjanpidossa ja asiakkaita meillä on tänään jo yli 1000 yritystä taloushallinnon puolella.

 

02. Askelma-pilvipalvelu

Taloushallinnon pilvipalvelu ja mobiili Askelma yrittäjille ja tilitoimistoille. Mobiililaskuista kirjanpitoon - kaikki palvelut yhdessä paikassa. Helppo ja kustannustehokas.

 

03. Perintäpalvelu 

Scalaria Finland

Perintäpalvelut veloituksetta ja tehokkaasti. Rahoitusalustapalvelut yrityksesi käytössä kasvun tiellä.


04. eCFO

eCFO virtuaalinen rahoitusalustapalvelu yrityksille.

scalaria FINLAND OY

Tilitoimisto tekee kirjanpidon ja palkanlaskennan - Tiliporras vie palvelun pidemmälle

eCFOeCFO virtuaalinen rahoitusalustapalvelu yrittäjille.

 

Askelma taloushallinnon pilvipalvelu ja mobiili yrityksille ja tilitoimistoille.

 

Askelma ohjelma on kehitetty yrittäjän päivittäistä työntekoa helpottamaan ja saamaan taloushallinnon kuluja kustannustehokkaammaksi.

Yrityksen tuoterekisteri, varastonhallinta, asiakasrekisteri, kassa, tarjouspyynnöt sekä myynti-ja ostolaskut voidaan integroida yhdeksi kokonaisuudeksi yhteistyössä kirjanpitäjäsi kanssa. Yhdistettynä vielä askelma mobiiliin, saadaan yhtiösi taloushallinto yhdeksi kokonaisuudeksi, jota on yksinkertainen käyttää.

Askelma ohjelman asentaminen ei vaadi hankalia ohjelmistoasennuksia ja kaikki tapahtuu pilvipalveluna. Olemme omassa yhtiössä huomanneet erilaisten ohjelmakokonaisuuksien ylläpidon ja asentamisen haastavaksi. Sen pohjalta lähdimme kehittämään omaa yksinkertaista ja selkeäkielistä kokonaisuutta, millä voitaisiin hoitaa koko yrityksen taloushallinto laskutuksesta kirjanpitoon. Ja ilman tulosteita.

Askelma ohjelman hienous piilee siinä, että se on todella kustannustehokas käyttää. Olitpa sitten aloitteleva yksityisyrittäjä tai isompi kansainvälinen toimija, askelma – kaikki samalla portaalla.