TILIPORRAS YHTIÖT OY

Työporras Oy henkilöstöpalveluyritys.Työporras on henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalveluihin erikoistunut henkilöstöpalvelualan yritys. Tarjoamme henkilökohtaista ja laadukasta palvelua rekrytoinnin tueksi koko Suomen alueella.

Otamme huomioon toiveenne ja räätälöimme palvelun yksilöllisten tarpeiden mukaisiksi. Työn saaminen ja työntekijän valinta vaatii ponnistelua kaikilta. Me tunnemme työmarkkinat ja autamme sinua kaikessa henkilöstöön liittyvissä asioissa.

Välitämme työntekijöitä niin lyhyt- kuin pitkäkestoisiinkin työsuhteisiin, eri toimialojen ja eri vaatimustasojen työtehtäviin. Tyypillisimmät palvelupakettimme ovat henkilöstövuokraus ja suorarekrytointi. Palvelu sisältää koko työsuhteen elinkaaren tai ulkoistusprosessin. Räätälöimme myös  YT-neuvottelujen tueksi työnhakuvalmennusta irtisanotuille henkilöille. Valmennuspaketti sisältää mm. CV:n räätälöinnin ja rekrytoinnin ammattilaisen parhaat vinkit työnhakuun.

Olemme erikoistuneet työllistämään erityisesti puhtaanapito-, hoito-, toimisto-, myynti-, ravintola / kahvila-alan töihin, mutta emme sulje mitään alaa pois.

Työporras Oy on osa Tiliporras-yhtiöitä. Kasvava konserni palvelee asiakkaita koko Suomen alueella taloushallinto-, henkilöstö-, rahoitus- ja ohjelmistopalveluissa. Perusperiaatteemme on tiivistetty tunnuslauseeseen Olemme apunasi. Asiakkaan tarpeet voivat olla isoja tai pieniä. Tarpeet voivat muuttua esim. kasvun myötä. Tiliporras Yhtiöt palvelee kaikissa tilanteissa.

 

HALLINTO

Askelma taloushallinnon pilvipalvelu yrityksille ja tilitoimistoille.

 

Askelma ohjelma on kehitetty yrittäjän päivittäistä työntekoa helpottamaan ja saamaan taloushallinnon kuluja kustannustehokkaammaksi.

Yrityksen tuoterekisteri, varastonhallinta, asiakasrekisteri, kassa, tarjouspyynnöt sekä myynti-ja ostolaskut voidaan integroida yhdeksi kokonaisuudeksi yhteistyössä kirjanpitäjäsi kanssa. Yhdistettynä vielä askelma mobiiliin, saadaan yhtiösi taloushallinto yhdeksi kokonaisuudeksi, jota on yksinkertainen käyttää.

Askelma ohjelman asentaminen ei vaadi hankalia ohjelmistoasennuksia ja kaikki tapahtuu pilvipalveluna. Olemme omassa yhtiössä huomanneet erilaisten ohjelmakokonaisuuksien ylläpidon ja asentamisen haastavaksi. Sen pohjalta lähdimme kehittämään omaa yksinkertaista ja selkeäkielistä kokonaisuutta, millä voitaisiin hoitaa koko yrityksen taloushallinto laskutuksesta kirjanpitoon. Ja ilman tulosteita.

Askelma ohjelman hienous piilee siinä, että se on todella kustannustehokas käyttää. Olitpa sitten aloitteleva yksityisyrittäjä tai isompi kansainvälinen toimija, askelma – kaikki samalla portaalla.

scalaria FINLAND OY

TILIPORRAS YHTIÖT OY

Hallituksen Puheenjohtaja

Markus Hänninen


PALVELUT


01. Taloushallinto

Meiltä saat yli 20 vuoden kokemuksella palvelua kirjanpidossa ja asiakkaita meillä on tänään jo yli 1000 yritystä taloushallinnon puolella.

 

02. Askelma-pilvipalvelu

Tiliporras Yhtiöillä on oma taloushallinnon pilvipalvelu Askelma yrittäjille ja tilitoimistoille.

 

03. Perintä- ja rahoitusalustapalvelu Scalaria Finland

Perintäpalvelut veloituksetta ja tehokkaasti. Rahoitusalustapalvelut yrityksesi käytössä kasvun tiellä.


04. Henkilöstöpalveluyritys Työporras 

Työporras on henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalveluihin erikoistunut henkilöstöpalvelualan yritys. Tarjoamme henkilökohtaista ja laadukasta palvelua rekrytoinnin tueksi koko Suomen alueella.


TILIPORRAS YHTIÖT OY


Talousjohtaja

Kari Heikkilä

Tiliporras Helsinki

Toimistopäällikkö

Johtoryhmän jäsen

askelma SOFTWARE OY

Taloushallinnon kaikki palvelut yhdessä yhtiössä.Vuonna 1994 perustettiin ensimmäinen yhteinen yhtiö perheen kesken. Yksityisyrittäminen kiehtoi kovasti ja päätettiin Markus Hännisen johdolla tarttua tuumasta toimeen ja ensimmäinen perheen omistama yhteinen yhtiö oli syntynyt.

Alkuperäinen liikeidea yrittämisestä on elänyt voimakkaasti matkan varrella ja yhteisestä kiekkoharrastuksesta kummunnut idea synnytti nykyisen tiliportaan. Alkuperäinen idea oli toteuttaa kokonaisvaltainen palvelukokonaisuus ammattipelaajille manageroinnista varainhoitoon, taloushallinnosta päivittäiseen arjen hoitamiseen. Yksinkertaisesti sanottuna – kaikki samalla portaalla.

Neljän sisaruksen perustamasta yhtiöstä on jäljellä tänä päivänä kaksi omistajaa, Markus Hänninen ja Peko Ratinen.


Perhe ja sisarukset ovat voimakkaasti edelleen mukana yhtiön toiminnassa, joko asiakkaana tai ulkopuolisina asiantuntijoina.


Voimakas tahtotila, halu kehittyä ja yrittämisen palo on synnyttänyt nykyisen Tiliporras konsernin. Itsensä jokapäiväinen voittaminen ja kehittäminen sekä onnistumisen tunne ajaa meitä eteenpäin. Tärkeimpänä motiivina meillä on asiakkaan palveleminen kokonaisvaltaisesti ja palvelu sen kaikessa varsinaisessa merkityksessä.

Itse yrittäjinä pystymme samaistumaan asiakasyrityksen asemaan ja tiedämme mitä palveluja yrittäjä tarvitsee. Olemme tarkastelleet palvelukonseptia omasta näkökulmasta ja yrittäneet miettiä mitä me voisimme tehdä paremmin kuin meidän kilpailijamme.

Taloushallinto elää voimakkaassa murroksessa, digitalisaatio ja tekoäly mahdollistaa ja muuttaa alaa seuraavien vuosien aikana radikaalisti. Tässä murroksessa me Tiliporras Yhtiöissä haluamme olla mukana ja teemme päivittäin kovasti töitä sen eteen. Tarkemmin sanottuna, olemme juuri Sinun asialla kehittämässä tulevaisuuden taloushallintoa jokaiselle suomalaiselle yrittäjälle.

Tiliporras Yhtiöt Oy:n palvelukokonaisuus taloushallinnosta rahoitusalustapalveluun, henkilöstöpalveluista perintään ja omasta softatuotannosta mobiiliin ovat synnyttäneet ainutlaatuisen palvelukonseptin yrittäjille. Me olemme juuri Sinua varten ja päivittäinen tekemisemme tähtää pitkäaikaiseen toiminnan kehittämiseen. Tiliporras - Palvelua jokaisella portaalla, yksi askel kerrallaan.

.

työporras OY

TILIPORRAS YHTIÖT OY

Toimitusjohtaja

Peko RatinenTILITOIMISTOPALVELU TILIPORRAS YHTIÖT. HENKILÖSTÖPALVELUYRITYS TYÖPORRAS. SCALARIA FINLAND - PERINTÄ JA RAHOITUSALUSTAPALVELU. TALOUSHALLINNON PILVIPALVELU ASKELMA SOFTWARE.

Scalaria Finland Oy:n perintä- ja rahoitusalustapalvelut.

 

Perintä- ja rahoitusalustapalvelut ovat asiakkaidemme käytössä veloituksetta. Kustannustehokas palvelu on kehitetty yrittäjiä varten yrityksen kokoa katsomatta. Scalaria Finland - Perintä- ja rahoitusalustapalvelut samalla portaalla. 


Olemme kehittäneet kokonaisvaltaisen palvelun yrittäjille rahoitusalustapalvelusta perintään. 


Yrittäjänä saatat tarvita rahoitusta päivittäiseen toimintaan tai tekijää perimään myyntisaamisia. 


Olemme apunasi - yksi askel kerrallaan.

ASKELMA SOFTWARE OY

Toimitusjohtaja

Jarmo Autio Taloushallinnon pilvipalvelun kehittäjä

Johtoryhmän jäsen